"S firmo EPRO radi sodelujemo. Privlači nas njihova odzivnost, kvaliteta in stalna zaloga. Dosegljivi in dovzetni so za pomoč kadarkoli in to cenimo ter jih z veseljem uvrščamo v krog naših dobaviteljev."
Šircelj izolacije d.o.o.
Grosuplje

 


 

"Podjetje ESAL d.o.o. iz Anhovega je proizvajalec vlaknocementne kritine Valovitka™, trži tudi fasadne plošče Swisspearl. Podjetje EPRO d.o.o. se je v dolgoletnem sodelovanju izkazal kot zanesljiv in strokoven partner, ki uspešno sodeluje z našim podjetjem, pa tudi z našimi poslovnimi strankami. Podjetje poznamo kot dobavitelja kvalitetnih izdelkov, za katerega je značilna hitra odzivnost in strokovna tehnična podpora."
ESAL d.o.o.
Anhovo

 


 

"Podjetje EPRO d.o.o. je naš dolgoletni partner, ki nam dobavlja najkvalitetnejše materiale in sisteme priznanih proizvajalcev za pritrjevanje predvsem ravnih streh in pločevin. Material je dobavljen vedno pravočasno."
Izolacija Kern d.o.o.
Radomlje

 


 

"Profesionalni, odgovorni, prijazni, predvsem pa več, kot samo poslovni partnerji."
Protan d.o.o.
Krško

 


 

"S podjetjem EPRO že leta poslujemo korektno, zadovoljujejo naše potrebe po pritrdilnem materialu po dogovorjenih cenah in v dogovorjenih dobavnih rokih. V kolikor je potrebna tehnična podpora oz. meritve na terenu, so vedno na razpolago."
Blas d.o.o.
Maribor

 


 

"S podjetjem EPRO d.o.o. sodelujemo že vrsto let. Izdelki so kakovostni, ponudba obširna in cene dostopne. S podjetjem EPRO d.o.o. bomo z veseljem sodelovali tudi v prihodnje. Srce podjetja predstavlja njihova delovna sila, posebno pohvalo si zasluži osebje odpreme podjetja EPRO d.o.o."
Intrex d.o.o.
Ljubljana

 


 

"Izdelki so kvalitetni-vrhunski. Dober suport in odlično sodelovanje. Hvala."
Dimniki d.o.o.
Ljubljana

 


 

"S podjetjem EPRO naše podjetje sodeluje že precej let. V glavnem kupujemo vijačni material, odtočnike za ravne strehe in aluminijaste podkonstrukcije za fasade. Do sedaj nisem imel nobenih pripomb na poslovanje s podjetjem EPRO (tu mislim na direktorja in vse zaposlene). Materiale v glavnem prejemamo po hitri pošti, večje količine pa tudi z dostavo s strani podjetja EPRO. Zmeraj je odposlano, tako kot je dogovorjeno, na samo dostavo hitre pošte pa nimajo vpliva tako, da v kolikor pride do zamude pri dostavi ni krivda podjetja. Tudi same reklamacije so bile zmeraj korektno rešene tako, da nimam nobenih pripomb. Želim jim še naprej veliko poslovnih uspehov z željo, da ostanejo tako dober poslovni partner še naprej."
Ludvik Šinko s.p.
Cankova

 


 

"Spoštovani poslovni partner in vsi zaposleni!
Ob zaključku leta sem se odločil, da vam v nekaj besedah izrazim moje videnje našega sodelovanja.
Skratka, povem vam lahko samo to, da sem z vašo ponudbo tako artiklov kot z logistiko ter postrežbo in prijaznostjo vseh zelo zelo zadovoljen. Karkoli drugega nimam za povedat, kot samo tako naprej tudi v prihodnje.
Lepo pozdravljeni in veliko uspeha in zadovoljstva še naprej."

Gemax d.o.o.
Ljubljana