Naša zgodba

Smo malo družinsko podjetje delujoče že več kot 20 let.

Smo podjetje v družinski lasti. Skozi čas smo postali strokovnjaki za področje pritrjevalnih in
varovalnih sistemov na strehah in objektih.
Razvoj je naša prihodnost, skupaj s svojimi poslovnimi partnerji postavljamo smernice na področju
pritrjevanja.
Z odgovornostjo in predanostjo skrbimo za zadovoljstvo naših strank in zaposlenih.

Pohvalimo se lahko

Kvaliteta

Samo najbolj inovativna, družbeno usmerjena podjetja v Evropski uniji,  so naši poslovni partnerji.

Strokovnost

Smo specialisti in delujemo izključno na osnovi individualnega pristopa, ki omogoča optimizirano in hkrati varno ter zanesljivo uporabo sistemov.

Predanost

Smo ekipa, ki sodeluje.  V tem smo prepoznali naš potencial.

Prilagodljivost

S širokim naborom ponudbe, takojšnjo  odzivnostjo in rešitvijo za vsak projekt se  individualno prilagodimo posameznim potrebam.

Zanesljivost

Smo zanesljivo podjetje, s stalno rastjo, kar potrjuje zaupanje poslovnih partnerjev v naše delo.

Naši dosežki in nagrade

Zlatih bonitetnih odličnostih

platinasta bonitetna odličnost

ZAPOSLENIH

Osebna zgodba direktorja

Igor Torkar EPRO d.o.o.

Za vse, ki jih zanimajo pritrdilni sistemi v gradbeništvu ali pa mogoče
varovalni sistemi pred padcem na objektih in v industriji je Igor Torkar
zagotovo pravo ime na katerega se lahko obrnete.
Več kot 20 let nazaj, ga je pot zanesla v gradbeništvo kjer je začel
nabirati prve izkušnje.
Danes vodi podjetje z 10 zaposlenimi, ki je znano po svoji hitri odzivnosti,
zanesljivosti, strokovnosti in profesionalnem pristopu do poslovnih
partnerjev. Še vedno je zvest svojemu poslanstvu, to je izobraževanju svojih kupcev in skozi številna
predavanja predaja svoje znanje ostalim deležnikom v gradbeništvu.

Naše reference

“S podjetjem EPRO iz Ljubljane uspešno poslovno sodelujemo že vrsto let. So odličen primer nudenja celovite storitve, saj poleg izdelkov priznanih blagovnih znamk nudijo tudi celostno tehnično podporo in svetovanje. Ekipa na čelu z direktorjem Igorjem je izjemno odzivna, poslovna in strokovna.
Dragi EPRO-vci le tako naprej, veselimo se nadaljnjega sodelovanja z vami.”

Armat d.o.o.

“S podjetjem EPRO že leta poslujemo korektno, zadovoljujejo naše potrebe po pritrdilnem materialu po dogovorjenih cenah in v dogovorjenih dobavnih rokih. V kolikor je potrebna tehnična podpora oz. meritve na terenu, so vedno na razpolago.”

Blas d.o.o. Maribor

“Izdelki so kvalitetni-vrhunski. Dober suport in odlično sodelovanje. Hvala.”

Dimniki d.o.o.

“Podjetje Eternit d.o.o. iz Anhovega je proizvajalec vlaknocementne kritine Valovitka™, trži tudi fasadne plošče Swisspearl. Podjetje EPRO d.o.o. se je v dolgoletnem sodelovanju izkazal kot zanesljiv in strokoven partner, ki uspešno sodeluje z našim podjetjem, pa tudi z našimi poslovnimi strankami. Podjetje poznamo kot dobavitelja kvalitetnih izdelkov, za katerega je značilna hitra odzivnost in strokovna tehnična podpora.”

Eternit d.o.o.

“Z EPRO najdemo za vsako situacijo ustrezno rešitev. Partner na katerega se lahko vedno zanesemo.“

Drago Bučar s.p.

“S firmo EPRO radi sodelujemo. Privlači nas njihova odzivnost, kvaliteta in stalna zaloga. Dosegljivi in dovzetni so za pomoč kadarkoli in to cenimo ter jih z veseljem uvrščamo v krog naših dobaviteljev.”

Šircelj izolacije d.o.o.
Grosuplje

“S podjetjem EPRO naše podjetje sodeluje že precej let. V glavnem kupujemo vijačni material, odtočnike za ravne strehe in aluminijaste podkonstrukcije za fasade. Do sedaj nisem imel nobenih pripomb na poslovanje s podjetjem EPRO (tu mislim na direktorja in vse zaposlene). Materiale v glavnem prejemamo po hitri pošti, večje količine pa tudi z dostavo s strani podjetja EPRO. Zmeraj je odposlano, tako kot je dogovorjeno, na samo dostavo hitre pošte pa nimajo vpliva tako, da v kolikor pride do zamude pri dostavi ni krivda podjetja. Tudi same reklamacije so bile zmeraj korektno rešene tako, da nimam nobenih pripomb. Želim jim še naprej veliko poslovnih uspehov z željo, da ostanejo tako dober poslovni partner še naprej.”

Ludvik Šinko s.p.

“Podjetje ESAL d.o.o. iz Anhovega je proizvajalec vlaknocementne kritine Valovitka™, trži tudi fasadne plošče Swisspearl. Podjetje EPRO d.o.o. se je v dolgoletnem sodelovanju izkazal kot zanesljiv in strokoven partner, ki uspešno sodeluje z našim podjetjem, pa tudi z našimi poslovnimi strankami. Podjetje poznamo kot dobavitelja kvalitetnih izdelkov, za katerega je značilna hitra odzivnost in strokovna tehnična podpora.”

ESAL d.o.o.
Anhovo

“Zgledno sodelujemo. Kompetentna ekipa osredotočena na bistvo. Odgovori (in dogovori) so hitro in konkretno. “

Mapei d.o.o.

“S podjetjem EPRO sodelujemo več kot 10 let, z redno dobavo in zalogo smo zadovoljni, poleg tega skupaj organiziramo promocijske aktivnosti.
Veselimo se sodelovanja tudi v prihodnje. “

Metal ing skupina d.o.o.

“Z podjetjem EPRO zelo uspešno sodelujemo že vrsto let. Nudijo nam širok asortiman potrebnih materialov. Za nas so pomemben vsakodnevni dobavitelj vijačnega in odtočnega materiala priznanih blagovnih znamk. Blago je visoke kvalitete, hitro dobavljivo s čimer smo zadovoljni mi in hkrati tudi naši kupci oz. naročniki. Zelo pomembna nam je tudi njihova strokovna pomoč na terenu kadar je to potrebno. Posebna pohvala gre direktorju g. Igorju, kateri nam osebno priskoči na pomoč ko je to najbolj pomembno. Podjetje EPRO je lahko marsikateremu trgovcu za zgled in ga toplo priporočamo vsem Veselimo se nadaljnega uspešnega poslovanja. Hvala ekipi podjetja EPRO za uspešno sodelovanje”

Montim storitve d.o.o.

“Epro, z Igorjem na čelu, je podjetje, ki si absolutno zasluži našo pohvalo. V več letnem skupnem sodelovanju, nam vedno nudijo podporo, tako v tehničnem smislu, kot tudi operativno na samem gradbišču, v kolikor to potrebujemo. Material dobavljajo vedno v dogovorjenem roku, nemalokrat pa, še pred rokom, v kolikor je to seveda potrebno. Na vsak naš problem se odzovejo takoj in skupaj vedno najdemo rešitev. Pohvala gre celotni ekipi EPRO tako fantom pri izdaji materiala, operativcem na gradbišču za suport na licu mesta in seveda vodstvu s sodelavkami v pisarni. “

Ostrešje d.o.o.

“S podjetjem Epro sodelujemo že vrsto let. Razlog? Dobavljajo kvaliteten pritrdilni material in imajo veliko zalogo, tako da so dobavni roki izredno kratki. Včasih se namreč zgodi, da pritrdilni material potrebujemo še isti ali naslednji dan. Če je potrebno, vse potrebno tudi dostavijo. Hkrati velja poudariti kvalitetno ekipo, ki zna svetovati, kaj in na kakšen način v konkretni situaciji vgraditi. V kolikor se pokaže potreba, pridejo tudi na teren in svetujejo. Skratka … celostna in kvalitetna usluga na področju pritrjevanja v gradbeništvu. “

Prokek d.o.o.

“S podjetjem EPRO d.o.o. sodelujemo predvsem na področju pritrjevanja membran vseh tipov ravnih streh, kjer zastopajo švicarsko podjetje SFS. Pohvalil bi njihovo odzivnost, zavzetost in pripravljenost pri iskanju optimalnih in ekonomičnih rešitev na način, da našim pooblaščenim izvajalcem ravnih omogočijo hitro in kvalitetno vgradnjo. Posebno še cenimo njihovo tehnično podporo pri meritvah na terenu, poleg tega pa imajo potrebne materiale vedno na zalogi.”

Sika d.o.o.

“Profesionalni, odgovorni, prijazni, predvsem pa več, kot samo poslovni partnerji.”

Protan d.o.o. Krško

“S firmo EPRO radi sodelujemo. Privlači nas njihova odzivnost, kvaliteta in stalna zaloga. Dosegljivi in dovzetni so za pomoč kadarkoli in to cenimo ter jih z veseljem uvrščamo v krog naših dobaviteljev.”

Šircelj izolacije d.o.o. Grosuplje

“Podjetje Epro D.o.o. je s svojima blagovnima znamkama SFS in MUNGO prisoten v našem prodajnem programu od samega začetka. V svojem prodajnem programu nudi izjemno visoke kakovostne in inovativne rešitve za vse vrste vijačnega pritrjevanja, sidranja in lepljenja. Naše stranke so z uporabo pritrjevalne tehnike SFS in Mungo zelo zadovoljne, saj je njihova uporaba enostavna in zanesljiva. Tako sta blagovni znamki Mungo in SFS, skozi vsa ta leta sodelovanja postala pri naših kupcih zelo prepoznavna in zaradi svoje kakovosti zelo iskana blagovna znamka. Podjetju Epro d.o.o., se tako zahvaljujemo za dolgoletno poslovno sodelovanje in si želimo enako dobro sodelovanje še v prihodnje.”

Vomit d.o.o.

“Spoštovani poslovni partner in vsi zaposleni!
Ob zaključku leta sem se odločil, da vam v nekaj besedah izrazim moje videnje našega sodelovanja.
Skratka, povem vam lahko samo to, da sem z vašo ponudbo tako artiklov kot z logistiko ter postrežbo in prijaznostjo vseh zelo zelo zadovoljen. Karkoli drugega nimam za povedat, kot samo tako naprej tudi v prihodnje.
Lepo pozdravljeni in veliko uspeha in zadovoljstva še naprej.”

Gemax d.o.o. Ljubljana

“Vidim vas kot kvalitetnega in zaupanja vrednega partnerja zaradi odzivnosti, možnosti dostave in tehnične podpore. Všeč mi je ker pripravite vsako leto nekaj novega v vašem programu in tako sebe kot trg stalno izobražujete. “

ILD d.o.o.

“S podjetjem EPRO d.o.o. sodelujemo že vrsto let. Izdelki so kakovostni, ponudba obširna in cene dostopne. S podjetjem EPRO d.o.o. bomo z veseljem sodelovali tudi v prihodnje. Srce podjetja predstavlja njihova delovna sila, posebno pohvalo si zasluži osebje odpreme podjetja EPRO d.o.o.”

Intrex d.o.o. Ljubljana

“Podjetje EPRO d.o.o. je naš dolgoletni partner, ki nam dobavlja najkvalitetnejše materiale in sisteme priznanih proizvajalcev za pritrjevanje predvsem ravnih streh in pločevin. Material je dobavljen vedno pravočasno.”

Izolacija Kern d.o.o. Radomlje

“S podjetjem EPRO sodelujem že vrsto let saj so zelo zanesljiv poslovni partner. Poleg pravočasne dobave kvalitetnih materialov nudijo tudi strokovno tehnično podporo (svetovanje in pomoč pri izbiri materialov, meritve na terenu, vetrni izračuni, …). Še veliko poslovnih uspehov in ostanite še naprej tako dober poslovni partner.”

Janez Kovačič s.p.