Problem konvencionalnih vijačnih sistemov je predvsem njihovo oteženo vijačenje, saj zahtevajo dostopnost tako z vrha kot tudi od spodaj. Ker pa to zahteva nekoliko več časa, lahko vodi do visokih stroškov in tudi do morebitnih nevarnih situacij zaradi slabe dostopnosti.

 

Za čim bolj optimalno vijačenje smo zasnovali posebni direktni vijačni sistem, ki je sestavljen iz nonut® TDBL pritrdilnega sistema in HO podložke.

nonut® TDBL pritrdilni sistem in HO podložka

Preprost in robusten sistem

Luknje v pohodnih ploščah so zvrtane že med samo proizvodnjo, in sicer so luknje lahko premera 10 ali 13 mm. Sistem nima kompleksnih navojnih ali ugreznjenih lukenj, namestitev pa je mogoča le z vrha, kar je stroškovno učinkovitejše. Poleg pohodnih plošč, je direktni vijačni sistem primeren tudi za pritrditvene rešetke.

 

Ostanite varni in učinkoviti

Podložka in pritrdilni sistem sta zasnovana tako, da montaža ne zahteva nevarnih pozicij ali postopkov, prav tako ni nevarnosti spotikanja, saj so vijaki skoraj v isti ravnini kot tla. Sistem je testiran za absorpcijo nateznih in strižnih sil in je tudi zavarovan proti rahljanju pri dinamičnih obremenitvah.  V primerjavi s konvencionalnimi sistemi, je pri nonut® TDBL pritrdilnih sistemih in HO podložkah potrebno manjše število pritrdilnih točk, prav tako pa posebna oblika HO podložk omogoča možnost kasnejšega razstavljanja.

Vijačenje jeklene pohodne plošče

 

Grafični prikaz direktnega vijačnega sistema:

Tloris in stranski ris direktnega vijačnega sistema