Ponosni smo, da je naše podjetje prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnosti, ki ga podeljuje bonitetna hiša Bisnode.

 

Tovrstno oceno nosijo izključno podjetja, ki imajo najvišjo bonitetno oceno odličnosti AAA kar tri leta zapored. Gre za prestižno edicijo zlate bonitetne odličnosti in najvišje priznanje, ki jo družba Bisnode AB podeljuje na Evropski ravni.

 

To je največje priznanje za dobro in prizadevno delo vseh v podjetju, kar nam daje še dodatno motivacijo za nadaljnje vztrajanje na začrtani poti odličnosti.

 

Ob tej priložnosti pa bi se radi zahvalili vsem posameznikom in poslovnim partnerjem za dosedanje izkazano zaupanje.

 

 

Direktor podjetja, kljub nagradi, ostaja skromen in fokusiran na svoje delo, kar je podjetje  navsezadnje tudi pripeljalo do zlate bonitete odličnosti. V nadaljevanju si lahko preberete kratek intervju ob prejemu bonitete:

Slovensko gospodarstvo je šlo čez turbulentno/težko/zahtevno obdobje. Kako se je vam uspelo obdržati in ohraniti odlično poslovanje?

Za nas je zelo pomembno, da na trgu delujemo kompetentno, kar pomeni, da ogromno časa namenimo stalnemu učenju in izpopolnjevanju na svojem področju delovanja. Kot zelo pomemben dejavnik se je v preteklosti pokazalo tudi dejstvo, da smo nezadolženo podjetje, kar nam je v kriznih časih omogočalo veliko fleksibilnost pri našem poslovanju.

 

Se strinjate, da je za uspeh podjetja potrebno trdo delo, vztrajnost, zavzeti zaposleni in kanček sreče?

Popolnoma. Dodal bi še medsebojno spoštovanje in dobro počutje vseh zaposlenih v podjetju.

 

Kaj vas žene naprej k še boljšim poslovnim rezultatom?

Fokus. Vemo kaj želimo, opazujemo trg in dogodke na njem ter smo zato vedno odprti za nove ideje oziroma se trgu vedno znova prilagajamo. Trenutno razvijamo novo dodatno ponudbo, ki jo naši obstoječi kupci potrebujejo.

 

 

Kaj je zlata bonitetna ocena odličnosti?

Zlata boniteta odličnosti predstavlja nadpovprečno vrednost med podjetji, ki bonitetno odličnost izkazujejo že tri leta zapored.

Zlata boniteta odličnosti je ocena s katero bonitetne hiše ocenjujejo boniteto podjetja skozi daljše obdobje – med drugimi so sestavni del ocene tudi ocena plačilne sposobnosti, kreditna sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost ter drugi kriteriji tveganosti poslovanja s podjetjem.

Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji (dobavitelji, kupci, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji)

 

V mednarodnem okolju je certificiranje že uveljavljena praksa in na ta način si podjetja dodatno utrjujejo svoj ugled ter zaupanje v domačem in tujem poslovnem okolju. Imetniki certifikata si tako pridobijo še dodatno zaupanje poslovnih partnerjev.