Varnost na delovnem mestu je zelo pomembna, saj so včasih tudi minimalne napake lahko usodne.

Število nesreč, ki se zgodijo na delovnem mestu vsekakor ni zanemarljivo. Kot navaja Inšpektorat RS za delo, so v letu 2017 prejeli 9.859 prijav o poškodbah pri delu. Pri tem je šlo za 9.747 nezgod pri delu in 17 smrtnih nezgod pri delu, v 355 primerih pa so ugotovili invalidnost I., II., ali III. kategorije zaradi poškodb pri delu.

 

 

Tudi nam ni vseeno, zato lahko v naši ponudbi najdete širok spekter kakovostne varovalne opreme  naših partnerjev ABS Safety, ki so eni izmed vodilnih strokovnjakov za razvoj in montažo sodobnih sisstemov za zaščito pred padci. Kot prodajni partnerji pa vam lahko zagotovimo tudi načrtovanje, namestitev ter vzdrževanje tovrstnih varovalnih sistemov.

 

Podjetje ABS Safety

video: https://www.youtube.com/watch?v=bxvBKJP6WIQ

 

Gre za družinsko podjetje, ustanovljeno leta 2003 in so danes eden vodilnih ponudnikov sistemov za varnost in zaščito pred padci v Nemčiji. Njihova oprema se lahko uporablja za najrazličnejše namene, kot so: strehe, okna, fasade, stroji, žerjavi,vzdrževalne/proizvodne hale,… Možna je uporaba na kovinskih strehah, jeklenih okvirjih, betonu ali lesu. Arena Allianz v Münchnu (nogometni stadion), dvorana Airbus v Hamburgu, razstavna dvorana v Kölnu, proizvodna hala Mercedes-Benz v Sindelfingenu, regalno skladišče tovarne Lek v Lendavi so zgolj nekateri od najbolj pomembnih objektov, ki so opremljeni z izdelki ABS Safety. Skoraj celotna proizvodnja njihove varovalne opreme se izvaja na sedežu podjetja v Nemčiji.

Kot vsako uspešno podjetje, tudi ABS Safety svojo opremo testira z raznimi testi in pri testih padca se pogosto kažejo veliko boljši rezultati od tistih, ki jih predpisujejo pred padanjem.