Za nami je odličen začetek leta. Postali smo ponosni zastopniki podjetja @Günzburger Steigtechnik, prejemnika številnih nagrad kakovosti.

 

Zgodovina Steigtechnik podjetja:

Podjetje se lahko pohvali z dolgo družinsko tradicijo družine Munk. Že od leta 1899  jih vodita strast in domiselnost, ki sta ključ njihovega uspeha. Poleg tega so predani tudi svoji domači regiji Günzburg ter tamkajšnjemu prebivalstvu. Njegov ustanovitelj Leopold Munk je med drugim rekel, da je za doseganje višjih ciljev potrebno misliti v naprej, kar še danes velja za smoter podjetja. Da v podjetju ne le prodajajo obljub, marveč jih tudi dosledno izpolnjujejo, priča tudi njegova prepoznavnost zunaj meja Evrope.

Ponudba podjetja:

Ponaša se z vrhunskimi požarnimi lestvami, delovnimi platformami, mobilnimi gradbenimi odri ter ostalim pestrim izborom produktivnih rešitev, proizvedenih iz visokokakovostnih materialov, katerih kakovost je strogo kontrolirana. Prednost podjetja je tudi zagotovitev petnajstletne garancije in kratek čas dobave. Proizvaja izključno v Nemčji in si je med drugim pridobilo certifikat v skladu z Evropskim standardom DIN EN ISO 9001: 2008.

Inovacije:

V podjetju se še kako zavedajo težav potrošnika in mu zato z inovativnimi in inteligentnimi rešitvami želijo olajšati delo. Kronične težave s hrbtenico so eden izmed glavnih vzrokov za odsotnost od dela, zato so se domislili koles, ki pomagajo pri prečkanju lestve in razbremenijo hrbtenico za polovico teže. Pri delu na višini prihaja tudi do številnih zdrsov, zato imajo njihove lestve posebne stabilizatorje, ki lestev fiksirajo na kakršnokoli podlago. S posebnim oprijemljivim mehanizmom so poskrbeli tudi za udobnejšo nošnjo lestve. Njihove lestvi imajo še številni druge prednosti, o katerih se lahko prepričate v videu: https://www.youtube.com/watch?v=RWnUZqHkEK0

    

 

Tudi v kolektivu Epro si želimo, da bi naše stranke imele pri delu le le najkvalitetnejšo opremo,  zato izbiramo le najboljše partnerje.

 

Njihovi produkti bodo kmalu na voljo tudi v naši trgovini.

Sledite nam in bodite vedno obveščeni o vseh novostih, ki prihajajo.

 

#epro #partner #kvaliteta #novosti