Naša EPRO ekipa se je tokrat izobraževala v Švici pri našem zvestem poslovnem partnerju, kjer smo spoznali nove tehnologije in prav tako nove trende v pritrdilnih sistemih. Tukaj vam ga bomo na kratko predstavili.

SFS skupinavedno na vaši strani

Zgodovina podjetja SFS se je začela leta 1928 v takratni trgovini Stadlerjeve strojne opreme v Altstättenu. Podjetje Presswerk Heerbrugg AG, ustanovljeno leta 1960, je postavilo temelj mednarodnega razvoja industrijskih dejavnosti.

Zgodovina podjetja SFS

 

Skozi leta se je podjetje razvijalo, ustvarjalo nove produkte in krepilo ime znamke pod katero ga poznamo danes. Skupaj s strankami oblikujejo in ponujajo rešitve po meri za najrazličnejše panoge. Na trgu ponujajo rešitve, ki imajo trajno dodano vrednost pod sloganom »skupaj izumljamo uspeh«.

 

Skupino SFS sestavljajo trije poslovni segmenti:

Engineered Components

Izdelki, ki so namenjeni specifičnim kupcem. Najdemo jih pod blagovno znamko SFS (avtomobilsko in industrijsko področje), Unisteel (področje za elektroniko) in Tegra Medical (področje za medicino).

Fastening Systems

Izdelki za posebne aplikacije v gradbeništvu pod blagovno znamko SFS (gradbeno področje) in GESIPA (področje za kovičenje).


Distribution & Logistics

Tržno usmerjeni izdelki in inovativne logistične rešitve pod blagovno znamko SFS po vsej Švici.

 

SFS si prizadeva za uspeh s stalnim izboljševanjem in inovacijami. To počno v tesnem partnerstvu s strankami, sodelavci in dobavitelji. Skupaj so uspešni, nenehno se izboljšujejo, preizkušajo in določejo tehnološke meje.

 

 

Iščejo uspeh

Z dolgoročnim nadpovprečnim razvojem SFS ohranja svojo neodvisnost. To dosega s pozitivno dinamiko in mednarodno naravnanostjo. Uspeh jim daje zgled zanesljivega partnerja tako za stranke kot tudi dobavitelje, javnost in vlagatelje.

 

Želijo si pozitivnih sprememb

Do sprememb imajo pozitiven odnos, katere tudi hitro uresničujejo. So iskreni in pošteni. Vodi jih podjetniški duh, medsebojno spoštovanje in želja, da stvari ostanejo preproste. Svojo uspešnost nadgrajujejo s stalnim učenjem in željo po izboljšanju.

 

 

 

V preteklem tednu smo bili tudi mi na izobraževanju. Več si lahko pogledate v spodnji galeriji.