Ponosni smo, da je naše podjetje prejemnik certifikata platinasta bonitetna odličnost, ki ga podeljuje bonitetna hiša Bisnode.

 

https://aaacertifikati.bisnode.si/sl/platinasta-bonitetna-odlicnost#abeceda=E

 

Platinasto bonitetno odličnost nosijo izključno podjetja, ki imajo najvišjo bonitetno odličnost Zlati AAA kar tri leta zapored. Podjetja, ki izkazujejo platinasto bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven. Leta 2019 Platinasta bonitetna odličnost predstavlja 1,5% slovenskega trga

 

Ob tej priložnosti pa bi se radi zahvalili vsem posameznikom in poslovnim partnerjem za dosedanje izkazano zaupanje. Trudili se bomo po najboljših močeh, da ostanemo na tej poti še naprej in prispevamo s tem v naše skupno dobro delo in poslovanje, tudi v teh negotovih časih.

 

 

Kaj je Platinasta bonitetna odličnost AAA?

Platinasta bonitetna odličnost predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetij, ki boniteto odličnosti Zlati AAA izkazujejo že tri leta zapored. Temelji na računovodskih izkazih in drugih dinamičnih kazalnikih podjetja ter napovedujejo nadpovprečno varno in uspešno poslovanje podjetja v naslednjih dvanajstih mesecih.

Oglejte si tudi video intervju direktorja ob prejemu certifikatov.